Naujienos

INTEGRUOTA VIRĖJO BEI PADAVĖJO IR BARMENO MOKYMO PROGRAMŲ MOKINIŲ PROFESINIO MOKYMO PAMOKA

2020 02 04

2020-02-03 d. APRC PRMONĖS IR PREKYBOS SKYRIUJE PADAVĖJŲ IR BARMENŲ PROFESINIO MOKYMO KLASĖJE VYKO INTEGRUOTA PROFESINIO MOKYMO PAMOKA. PAMOKOJE DALYVAVO VIRĖJŲ MOKYMO PROGRAMOS P84 GRUPĖS BEI PADAVĖJO IR BARMENO MOKYMO PROGRAMOS P9 GRUPĖS MOKINIAI.
  • INTEGRUOTOS PAMOKOS TEMA: ,,PATIEKALŲ FLOMBIRAVIMAS"
  • PAMOKOS TIKSLAS - PATIEKALŲ PATIEKIMAS IR UŽBAIGIMAS PRIE SVEČIO.
  • ABI MOKINIŲ GRUPĖS MOKYMO PROGRAMŲ METU MOKOSI BEI NAGRINĖJA ŠIĄ TEMĄ.
PAMOKOS METU APIE FLOMBIRAVIMĄ MEDŽIAGĄ IŠDĖSTĖ PROFESIJOS MOKYTOJA RASA ZENEVIČIŪTĖ. KULINARINIUS PATIEKALUS FLOMBIRAVIMUI MOKINIAMS PARUOŠTI PADĖJO PROFESIJOS MOKYTOJA ONUTĖ ŠLIUŽELIENĖ. TOLIAU MOKINIAI SU SPEC. FLOMBIRAVIMO ĮRANGA ATLIKO PRAKTINES UŽDUOTIS - FLOMBIRAVO VAISIUS IR BLYNELIUS. MOKĖSI JUOS PATIEKTI, APIPAVIDALINTI. BE TO, GALIMA FLOMBIRUOTI IR MĖSĄ, ŽUVĮ, GĖRIMUS, KAVĄ IR T.T.
ŠIS MAISTO PATIEKIMO BŪDAS ŽINOMAS BEVEIK VISAME PASAULYJE. TAIP RUOŠIAMAS MAISTAS ĮGYJA KITOKĮ SKONĮ BEI AROMATĄ. BE TO, TAI EFEKTINGAS REGINYS. PATYRĘS VIRĖJAS AR PADAVĖJAS VISĄ PROCESĄ GALI PAVERSTI TIKRU ŠOU IR SUTEIKTI LANKYTOJAMS STEBĖTI PATIEKALŲ GAMINIMĄ LIEPSNOS PLIŪPSNYJE.
ONUTĖ ŠLIUŽELIENĖ