Informacija dėl skaitmeninių pažymėjimų
Plačiau

Naujienos

Praktinių įgūdžių tobulinimas seminaras praktikumas

2025 06 04

„Autentiški modernūs skoniai: Viduržemio jūros virtuvė”

 

Gegužės 22 dieną seminaro praktikumo pradžioje profesijos mokytojas Žybartas Kudarauskas apžvelgė programą. Pristatė patiekalus ir reikiamas žaliavas bei gamybos procesą. Mokytojas pabrėžė, kad reikia stengtis ne tik skaniai pagaminti, bet ir nuolat ieškoti originalių idėjų, derinti produktus, domėtis naujovėmis. Gamybos metu ragino nebijoti teirautis ir eksperimentuoti. Norint pasiekti aukštumų virėjo profesijoje, reikia sistemingai tobulėti, dalyvauti įvairiuose profesiniuose seminaruose ir parodose.

Pati įdomiausia dalis po jų gamybos  – patiekalų degustacija, vertinimas ir aptarimas. Ačiū dalyviams už kruopštumą ir bendrystę.