Informacija dėl skaitmeninių pažymėjimų
Plačiau

Naujienos

Seminaras praktikumas virėjams

2025 06 04

 

 

Gegužės 22 d. seminaro praktikumo „Autentiški modernūs skoniai: Viduržemio jūros virtuvė“ pradžioje profesijos mokytojas Žybartas Kudarauskas apžvelgė programą. Pristatė patiekalus ir reikiamas žaliavas bei gamybos procesą. Mokytojas pabrėžė, kad reikia stengtis ne tik skaniai pagaminti, bet ir nuolat ieškoti originalių idėjų, derinti produktus, domėtis naujovėmis. Gamybos metu ragino nebijoti teirautis ir eksperimentuoti. Norint pasiekti aukštumų virėjo profesijoje, reikia sistemingai tobulėti, dalyvauti įvairiuose profesiniuose seminaruose ir parodose.

Pati įdomiausia dalis po patiekalų gamybos – jų degustacija, vertinimas ir aptarimas. Ačiū dalyviams už kruopštumą ir bendrystę.